Éttermi abrosz

Éttermi abrosz  választékunk fehér és színes pamut, kevert szálas és műszálas alapanyagból, kívánságra teflon bevonattal, minden szakmai elvárásnak megfelel.

Éttermi abrosz ajánlatunk lényege: strapabíró, jól mosható és vasalható, esetenként vasalásmentes, hosszú élettartamú textilek, stabil varrással, megannyi színben és mintával.

Pontosan tudjuk, egyik legfontosabb döntési tényező a felkínált termékek ára – nálunk valóban megtalálhatják a megfelelő kollekciót!

Egész Európa éttermi abrosz választéka az Önök rendelkezésére áll! Alapanyag hátterünk azonos a legnagyobb nemzetközi szakmai beszállítókkal, sok ezer étteremben találja meg termékeinket a kontinensen.  Természetesen mindezt kedvező áron, az Önök igényei szerinti méretben, és gyorsan készítjük el.

Minden standard méretet szállítani tudunk, egészen 320 cm szélességig. Körabroszaink kiváló varrásuk és sokféle méretük miatt nagyon kedveltek, szívesen vállalunk  ovális és sokszögletű, speciális abroszokat is. A hagyományos vendéglátós szél mellett exkluzív terítésre akár azsúrozott abroszokat is készítünk.

A rendezvényekre egyre többen rendelnek hímzett  szalvétákat, a főasztalra olyan éttermi abroszt, melyben az esküvőknél az ifjú pár monogramja  van hímezve, és azt az esküvő végén a pár valamelyik résztvevőtől ajándékba kapja – ilyen igényeket gyors határidővel vállalunk. Nem csak nagy volumen esetén vállalunk beszövéses textileket ! Egyes beszállítóink  már egy tekercs (30 méter) fehér, vagy színes éttermi abrosz megrendelése esetén vállalják  bármilyen, akár egész felületet borító minta, vagy  a cég logójának elkészítését.

Különösen ajánljuk  nemzetiségi, falusi szövetkollekciónkat! A német-osztrák vendéglátásból ismert, hangulatos éttermi textíliák mellett egyik legsikeresebb termékcsoportunk a lenes és natúr hatású, népi motívumokkal szövött/nyomott abroszválaszték.

A vendéglátóhely igazi dekorációs lehetősége a szép éttermi abrosz , futókkal, napronokkal és szalvétákkal  a hozzájuk illő szék és asztalszoknyával. Mivel cégünk a teljes lakás és intézményi  textilválasztékot forgalmazza , vállaljuk az éttermek  függönyeinek, sötétítőinek elkészítését is.

Küldjenek  kötelezettség nélküli előzetes listát a szükséges méretekről, darabszámokkal (esetleg egy képet a textilezésre váró helyiségekről) , mi szívesen adunk ajánlatot nagyon kedvező áron, akár kis mennyiségben is  elkészíthető éttermi abroszokra és kiegészítőkre.