Asztal, székszoknya

Az asztal és  székszoknya a reggeli, büfé, bankett és állófogadások elengedhetetlen feltétele. Egyre szélesebb körben terjed el az éttermi székszoknyák állandó alkalmazása. Sokszor évszakoknak és alkalomnak megfelelően dekorálják a helyiség arculatát, de szerepük fontos a bútorhuzatok kímélése érdekében is.

A szép, szövött, nyomott abroszok és a színben, elegáns kivitelezésben hozzájuk illő asztalszoknya, székszoknya a legegyszerűbb bútorzat esetén is exkluzív látványt eredményeznek. Évtizedes lakástextil nagykereskedői tapasztalattal segítünk Önnek a megfelelő alapanyag választék kiválasztásában. Varrodánk elegáns és stabil, időálló termékekkel gyorsan elkészíti Önnek a megfelelő méretű asztalszoknyát, székszoknyát.

Kedvező áron kínált függönyanyagaink, dekorációs textiljeink gyorsan és rugalmasan varázsolják át éttermük hangulatát. Speciális abroszválasztékunk, különleges szélességű alapanyagból készült extra méretű abroszaink megújítják a helyiség arculatát.

Új kezdeményezésünk a falusi és nemzetiségi és hagyományőrző vendéglátás részére  gyártott speciális textíliaválaszték kiajánlása. Természetes hatású (lenes, nyomott, szőtt) anyagokkal, hozzá illő függönyökkel, futókkal, napronokkal, kötényekkel a vendégek számára felejthetetlen belső hangulatot lehet teremteni. Tapasztalatunk szerint a terítéshez és felszolgáláshoz alkalmazott textilek helyszíni értékesítésre is alkalmasak, így további bevételi forrást jelentenek.

Rendezvényekhez expressz szállítunk különleges színű és anyagú asztalszoknyákat, székszoknyákat és  a hozzájuk való saját anyagból készült, vagy organza és voál elkötőket, illetve a szükséges asztalcsipeszeket, tépőzárakat, kellékeket. Különösen kedvelt a nagy körabroszokhoz és extra formájú asztalokhoz használható fém asztalcsipesz, melyet mindig szükség szerint lehet formára hajlítani.

Sokan bértextillel oldják meg az alkalmi terítést.  Hosszú távon azonban (kiegészítve a változatosságot biztosító lakástextil anyaginkkal) komoly megtakarítást jelenthet Önöknek az általunk szállított és azonnal felhasználható asztalszoknya és székszoknya készlet. Néhány esküvő, nagy fogadás, melynek számláiban korábban bértextilek szerepeltek, megfinanszírozza a bármikor felteríthető kollekciókat.

Meg fog lepődni árainkon : esküvői székszoknya elkötővel már a hatodik rendezvényen megtérül a bérlethez képest !

Küldje el bútorainak méreteit és fotóját -mi ajánlatot adunk általános és esküvői, fogadási asztalszoknyákra, székszoknyákra, valamint hangulatos teremdekorációra : Email: