Szalvéta, futó, napron

Szalvéta, futó, napron , valamint különféle dekorációs textilek, asztalközepek a terítés alapvető kellékei.

Színes, nyomott, szövött alapanyagainkból sokféle formájú, nagyságú termékek készülhetnek. Sokszor az abroszok beszállításakor az anyagszélességből leeső darabokból készült speciális futók, szettek, reggeliző alátétek “dobják fel” az általános éttermi képet…

Folyamatosan tanulmányozzuk az európai és tengerentúli trendeket, és javasolunk újabb és érdekesebb kiegészítő textileket az éttermekbe. Textil nagykereskedői hátterünk miatt esetenként a lakástextil anyagok egy része is alkalmas az asztalok dekorálására.

A megfelelő súlyú, erősségű, szépen hajtogatható szövetszalvéta a jó terítés egyik legfontosabb kelléke.

Beszövéses és hímzett szalvéta választékunk hosszú élettartamú termékei a vendéglátósok megelégedésére szolgál.
Pamut damaszt, kevert szálas szalvéták, futók és napronok, akár egészen extrém méretben elkészített asztalközép textildekoráció –
sok színben,  gyors  vállalási határidővel.

Négy-ötcsillagos szállodák, elismert éttermek és rendezvényszervező cégek szerepelnek referencialistánkon.

Évszakok szerinti terítés? Esküvői hímzett emblémás szalvétával terített asztal? Fogadás cégek, szervezetek részére beszőtt logóval? Ajándék elfogadható áron a szállodák, éttermek részéről legkedvesebb partnereiknek?

Mindez nálunk gyorsan és kedvező áron megoldható.

Borútvonalon létesült fogadók, pincék, éttermek részére boros motívumokkal szőtt, nyomott abroszokat, kötényeket, ajándéktárgyakat  készítünk. Sörsátoros rendezvényhez alkalmi hímzésű, nyomású felszolgálókötényt, és a vendégek által megvásárolható textileket ajánlunk.

Egyre több vendéglátóhely ajánl elvihető/megvásárolható textileket! Kiváló bevételi forrás – de egyben az Önök reklámhordozója is, hiszen a megajándékozott tudomást szerez az Önök elérhetőségéről!
Kérjék vendéglátós és szállodai  promóciós/reklám ajánlatunkat !