Kültéri abrosz

Kültéri abrosz  színes, jó mintával : a legjobb vendégcsalogató!

A jó kültéri abrosz időálló, színtartó, strapabíró, és mintája attraktív. Alapanyaga jól mosható – egyre többen kérnek vízlepergető kültéri és kerti abrosz kollekciót, mert ezeket a rövid zápor esetén  nem feltétlenül kell behozni. Az éttermek, cukrászdák, fagylaltozók kerti abroszainak karbantartása is egyszerűbb, ha szenny és vízlepergető, teflonbevonatú alapanyagból készültek.

Nem csak divat miatt éli újjászületését a “retro” kockás, csíkos, hagyományos minta!

Valóban az ilyen kerti, kültéri abrosz a hagyományos, salakos kerthelyiségek, kocsmák idejét idézi, de a nosztalgia jogos : ha jó alapanyagból készült, akkor hosszú éveken át használható, jól bírja a mosást, könnyen kezelhető.

Népszerűek a hangulatos, színes,  nagy mintás nyomott kerti terítők, abroszok is.

Mi olyan kollekciót ajánlunk Önöknek, mely alapszövetében állandó, de mintája, színe évszakonként változtatható. A vendéglátóhely tehát megőrzi arculatát, és azonnali pozitív, felismerési hatást ér el, mégis mindig valami új megjelenéssel vonzza magára a figyelmet. Kérjék legújabb termékeink képeit, és  meggyőződhetnek arról : nagyon kedvező áron lehet a környék legérdekesebb, legszebb  kerti abroszával a vendégeket megnyerni maguknak!

A kültéri  abrosz, a kertek, teraszok textilezésének  kiegészítője a kerti székek párnája és párnahuzata. Nyilván akkor harmonikus az összhatás, ha azonos, vagy kiegészítő textilanyagból készülnek a kerti párnahuzatok.

Legfontosabb tulajdonságuk a strapabíró képesség : csak abban az esetben jó egy kerti párna (sörpadpárna), ha megfelelően stabil varrással van elkészítve – és az elkötők több pontos erősített módon  vannak rögzítve. A kellemes, kényelmes ülés és a harmonikus szín, az erős anyag mellett nagyon fontos a professzionális elkészítés.

Kérje tehát kerti párna és párnahuzat ajánlatunkat, és legyen Ön is megelégedett, állandó partnerünk a jövőben !