Rendezvény textil

Rendezvény textil : az esküvők, fogadások, konferenciák kiemelt helyen vannak a hatékony értékesítési stratégiában!

Egyre több partnerünk áll át a saját rendezvénytextil használatára. A döntést gazdasági okok valóban indokolják, hiszen amennyiben az értékesítés komoly hangsúlyt helyez a rendezvényekre, a bevétel jelentős  hányadát termeli ki ez a tevékenység.

Kevés rendezvény esetén egyszerűbb és rizikómentesebb volt a bértextil felterítése. A megküldött bértextília azonban nyilván  kevésbé gondozott egyes esetekben, mintha saját tulajdonú rendezvény textil készletünkre magunk vigyáznánk. Mivel az esküvők és tanácskozások mindenképp megfizették a bértextil szolgáltatást, meggondolandó, hogy  egy jól eladott rendezvény szezon kitermelhetné a saját készletet.

Mi segítünk Önöknek: alapanyagaink egy részét éppen a bértextileseknek, mosodáknak adjuk el. Lehetőségük lesz tehát lépésről lépésre  növelni saját rendezvényük textil arányát – szükség esetén a kiegészítő mennyiséget továbbra is bérelhetik.


Lényeg a strapabíró, könnyen kezelhető, magas fényű, megbízható abrosz, körabrosz, futó, napron, szalvéta választék, valamint a hozzájuk illő asztal és székszoknya készlet. Ez utóbbiakat már most megrendelhetik tőlünk : nagyon kedvezményes áron, kellemes pasztell színekben, jól mosható asztalszoknyákat tudunk ajánlani. Fehér damaszt szalvétáink , abroszaink természetesen a mindennapok terítésénél is használhatóak. A körabroszok készletét is javasoljuk lépésenként növelni.

 

Mivel alapanyaghátterünk biztos, Önök mindig azonos minőséget kapnak. A termékekbe az Önök saját emblémáját hímezhetjük, kérésre akár 30 méter alapanyagot is néhány hét alatt legyártatunk egyedi, saját logós vagy mintás beszövéssel, a kiválasztott színben. Egy ilyen döntésnél egyszeri gyártólemez költség után a beszövésért többé már nem kell fizetni, azonos áron adjuk a beszövött és a normál alapanyagot. Amennyiben nem kívánnak beszövést, a saját készlet soha nem keveredik a mosodaival: a termékekbe kis mosási etiketten megjelöljük az Önök nevét, sőt a gyártás idejét is. Így figyelemmel tudják majd kísérni a textilek forgását, elhasználódását is.

 

A táblaabroszok, extra rendezvénytextilek ajánlatát kérésre szívesen elküldjük Önöknek. Az alapméretek mindig kibővíthetőek az Önök által kért, akár speciális, sokszögű vagy  különleges varrású abroszokkal, napronokkal. Futókat akár 12 -20 méteres hosszban is gyártunk, és nyitottak vagyunk minden újdonságra.

Kérjük, ne felejtsék el: a rendezvények színvonalát emeli a textildekoráció. Készletünkből hangulatos mintájú áttetsző függönyök, organzák, dekorációs szövetek kérhetőek.

Keressenek bennünket elérhetőségeinken !