Teflonos abroszok

Teflonos, szennytaszító, vízlepergető abroszok : praktikus és modern megoldás a könnyen kezelhető vendéglátó textíliáknál.

A reggelizőasztalnál, a büféasztalnál, fogadásoknál, valamint a kültéri  rendezvényeknél, terasz és kerti asztaloknál kifejezetten javasolt a teflonos abroszok használata. Kérjük, tekintsék meg videónkat, melyben ismertetjük a termék előnyeit.

A műszálas, teflonos  alapanyag alkalmas terítők, asztalközepek, futók gyártására. A csak reggelizőteremmel rendelkező szállodákban, ahol esetleg nem is használnak damasztabroszt, a megfelelően széles teflon bevonatú keresztfutók kiválóak a reggeliztetéshez.

Népszerűek a szennytaszító  alapanyagból készült szettek is, melyek egy teríték alá helyezve  kulturált, dekoratív és  praktikus megoldást jelentenek.

Tudomásunk szerint a legnagyobb teflonos és szennytaszító választékot mi ajánljuk. Kapcsolatban vagyunk az erre szakosodott, kifejezetten vendéglátó szakmai textil gyártókkal és forgalmazókkal, és célunk a termékpaletta folyamatos bővítése.

Amennyiben a textilek szennytaszító szállal készültek, a mosás számtól függetlenül megtartják tulajdonságukat. Ha viszont teflonos bevonat , vagy a szövés utáni kezelés miatt vízlepergetőek, a tulajdonságukat hosszú távon elveszthetik. Nálunk erre is van megoldás: szennytaszító és vízlepergető tulajdonság  karbantartásához kezelési szakértőnk egy kattintással elérhető.

Sokan nem tudják, de megfelelő mosási technológiával damaszt és kevert szálas terítő és abrosz kollekciójukat szennytaszítóvá és  vízlepergető tulajdonságúvá tehetik. Szép, értékes terítőik ezzel a megoldással könnyen kezelhetők lesznek. Mivel sokan mosodával mosatnak, olyan adalékanyagot tudunk szállítani, mely beleillik a mosodai technológiába, és az önök megszokott partnere is képes lesz a szennytaszító kezelésre. Keressenek bennünket és próbálják ki a szennytaszító mosási technológiát  rendezvénytextiljeiken!

Speciális termék a teraszokon és strandokon használt, a viaszosvászonhoz hasonló, de jobb minőségű színes, konfekcionált kültéri abrosz. Áruk magasabb, de a napsugár elleni, úgynevezett  UV állóképességük nagyon jó, nem fakulnak. Ezek a látszólag egyszerű termékek nagyon hosszú élettartamra vannak tervezve, átgondolt döntést kíván, hogy a kedvező árat vagy a magas minőséget preferáljuk…

Kérjenek fogásmintát , és legyen szennytaszító, teflonos abrosz a szükséges helyeken!