FÜGGÖNYÖK

Az áttetsző, sötétítő és blackout függönyök, a hozzájuk illő ágysálak, ágytakarók a szállodai szobák meghatározó dekorációs elemei.

Szállodai függönyök HoteltextilMinőség és kedvező ár – ezt garantálni tudjuk, 20 éves lakástextil szakmai nagykereskedői  tapasztaltunkkal és közvetlen gyári beszerzésünkkel.

Referencia listánkon családi panzióktól a négy-ötcsillagos szállodákig  megelégedést váltottak ki a saját varrodánkban a professzionális minőségben és rövid határidővel készült függönyök. Hosszú élettartamú, strapabíró, jól mosható és tisztítható függöny választékunk megkönnyíti a housekeeping munkáját. Több, mint egy évtizede kiemelten kezeljük a lángmentes szobai  és közösségi helyiségek  kollekcióját – egyes termékeket nagykereskedőként is forgalmazunk.

Sikeresek az éttermi függönyök,  melyek harmonizálva az asztal és székszoknyákkal , terítőkkel , szalvétákkal és futókkal lehetővé teszik, hogy nagyon kedvező áron  és nagyon gyorsan új arculatot adjanak beltéri és kültéri vendéglátó részlegüknek.

A belső építészek, tervezők örömmel fogadják, hogy komplett szállodai-éttermi függönyök  kollekcióját tudjuk  ajánlani a városi szállodáknak, panzióknak, kastélyoknak, apartmanhoteleknek, hosteleknek, vadászházaknak , falusi vendéglátásnak, rendezvény házaknak, éttermeknek és a borutakon lévő szálláshelyeknek, éttermeknek.

Pontosan tudjuk: az ár meghatározó döntési szempont. Keressenek bennünket : biztosak vagyunk abban, hogy megtalálják a kiváló minőségű , ugyanakkor elérhető árú függönyválasztékot!