Szállodai törölköző, fürdőlepedő

Szállodai törölköző, fürdőlepedő  választékunk és frottírjaink “fitti” néven ismertek.

Szállodai frottírárú Hoteltextil.huPuha, nedvszívó, mérettartó tulajdonságuk, kedvező áruk miatt piacvezetők lettünk – a Legszebb Szállodai Szoba első díj nyertes szállodái két kategóriában is  fitti frottírral várják vendégeiket.

Alapméreteink: 30*30,  30*50,  50*100, 70*140, 100*150 cm. Kád és zuhanykilépőink 50*70, 50*80 cm méretűek. Egyéb méretet megfelelő mennyiség esetén bármilyen  színben és méretben vállalunk.
Minden méretben megoldható a beszövéses embléma, a görög mintás keret, a kádkilépő felirata –  a visszajelzések szerint pedig a szállodai lógó hímzése nálunk a legolcsóbb!

Több minőségi termékkategóriában szállítunk fürdőszobai törölközőket:

Professional Hotel Quality (FITTI TOWEL) A legsikeresebb szállodai törölköző kategória, 450 grammos dupla csavart szálas, alacsony hurkolású termék, dupla varrással. Stabil, mérettartó, akár 90 fokon is mosható, puha, nagy nedvszívású termék.

 

ECO Hotel Quality – Gazdaságossági indok, az alacsonyabb mosatási költség indokolja a 420 – 400 grammos szállodai törölköző és fürdőlepedő a magasabb kategóriájú hotelekben is. Nem csak olcsóbb beszerzési áruk, hanem a folyamatos költségek miatt is kelendőek. Bérmosodai partnereink egy része is ezt a kategóriát rendeli, használja. Fontos tudni, hogy a könnyebb termék is puha, és nedvszívó, a kétszeres körbevarrás miatt mérettartó és stabil.

Superior Hotel Quality A kiemelkedően magas színvonal érdekében sokan keresnek 500-600 grammos törölköző és fürdőlepedő választékot. Ebben a kategóriában a hosszú szálas termékek is kedveltek- előmosással a szálak stabilizálhatóak, a kihúzódás esélye kisebb.

PROMO LINE – a szállodák saját marketing akcióikhoz rendelt törölközők mellett egyre  fontosabb, bevételt is  jelentő termék lett a portán, szauna-wellness recepción eladott logózott szállodai törölközők és fürdőlepedők, köntösök választéka. Az értékesítéssel megelőzhető a kísértés, hogy a vendégek a jó minőségű textileket magukkal vigyék – inkább megvásárolják. Ez a hotel számára közvetve reklám, jó hírét viszik – de kiváló üzlet is : ezeket a termékeket a vendéglátó korrekt profitja mellett is,  a vendégek különleges méretekben, az áruházi és szakbolti árnál alacsonyabb áron vehetik meg a szállodákban.

SPA LINE – egyre nagyobb termékválasztékkal lehet a spa-wellness vendégeket színvonalasan kiszolgálni. Speciális  méretek és színek  a masszázs és arcápolás részlegeiben, piké (darázsfészkes) szaunatextilek nagy választéka kapható nálunk. Az öltözék nélkül szaunázók kedvelik piké szoknyákat, kötényeket, arc és szemfedő, izzadság lemosó kesztyűket. Választékunk piké és frottír táska, piperetartóval bővült. A fekvőszékekhez megfelelő méretű, fejpárnás törölközőt javasolunk. A mobiltelefonok, fülhallgatók elterjedése miatt kérésre a sálgalléros  köpenyeket extra zsebbel gyártatjuk.

Mivel magunk is szállodaiparban dolgoztunk – pontosan ismerjük partnereink igényeit. Nem csak kereskedőként, hanem szakmai kollégaként is ügyelünk arra, hogy a szállodai törölközők és fürdőlepedők és egyéb frottírok megbízhatóak, tökéletesek legyenek.