Wellness szauna spa

Wellness, szauna és spa textíliák felső fokon !

A wellness, szauna turizmus kiszolgálása Magyarország szállodái  számára egyik kitörési pont a jövőben. Szinte minden korosztály vendég lehet – a kiemelkedően  jó wellness szolgáltatás megfelelő textíliákat kíván. Mivel a turizmusnak ez a szegmense a válság ellenére is növekedik , érdemes akkor is a textileket beszerezni, ha a fürdő nem házon belül, hanem csak a közelben található.

A szauna és wellness vendégek igényesek. A jó alapanyagú (100% pamut) szaunatörölközők mellett fontosak a lepedők, a könnyű, nedvszívó textilek. A meztelenül fürdőzők, illetve fürdőruhájukat otthon hagyók részére  világszerte szaunaszoknyát és kendőt adnak, ez a mi választékunkban is szerepel. A pihenéshez szemvédőt, az izzadság letörlésére kis kéztörlőkesztyűt, hajkendőt, a szauna szappan és illatosítók részére pedig frottírból vagy pikéből készült piperetartót javasolunk. Többféle frottírpapucsot is kínálunk.

Egyik legkedveltebb termék a bézs illetve natúr színű köntös. Északi országokból érkezők a fehér, könnyű, magas minőségű darázsfészkes köpenyeket szeretik. Érdemes ezekből néhányat  készleten tartani – a vendégek emlékezni fognak arra, hogy a szálláshely és fürdő gondolt speciális igényeikre.

Ezek a ( többnyire emblémával ellátott ) termékek egyben kiváló ajándéktárgyak is, extra bevételt hoznak és a szálloda jó hírét viszik világszerte. A rendszeresen visszajáró és hosszú időt eltöltő vendég szívesen vásárol: ha kiemelkedően jó minőségű és nedvszívó, szép színű wellness textíliát kap, szeretné azonnal megvenni magának és családjának.

A wellness vendégek nagy része vonzódik a natúr színű, sokszor egyszerűségében is elegáns környezethez és termékekhez. A wellness részleg dekorációjánál, függönyeinél, pihenőjében alkalmazott textíliákra specializálódtunk, kérjék  ajánlatunkat!

Cégünk a “Spa Hungary” beszállítója, 2012.-ben több fürdőnek,  szállítottunk  törölközőket, fürdőlepedőket és  különleges hímzéssel ellátott köntösöket.