SZÁLLODAI ÁGYNEMŰ

Szállodai ágynemű – amire vendégeik mindig szívesen emlékeznek !

Szállodai ágynemű – amire vendégeik mindig szívesen emlékeznekA  kellemes tapintású szállodai ágynemű huzatok és megfelelő paplanok, párnák vendégeink számára alapvetően határozzák meg a szállodáról alkotott véleményt!

A szállodai ágynemű  beszerzésnél nyilván a komfortérzet, a szálloda választott vagy megszokott színe, és a termékek mintázata lesz a legfontosabb – de érdemes mérlegelni a gazdaságossági szempontokat is. A kevert szálas alapanyagok könnyebben kezelhetőek, megfelelő alapanyag esetén hosszú élettartamúak. Több, mint 20 éves tapasztalatunk, vendéglátó-szállodás szakmai múltunk miatt számíthatnak segítségünkre az anyagok kiválasztásánál.

[carousel cat=”Szállodai ágynemű termékbemutató” title=”Válasszon az alábbi szállodai ágynemű termékek közül”]

Cégünk minden európai és hazai standard  méretben forgalmazza a teljes szállodai ágynemű és huzat garnitúrákat. Egyre többen keresnek extra méreteket is : 210 cm hosszú matracokhoz való ágyneműt, kerek ágyakhoz  lepedőket, ágyneműket és huzatokat, speciális gyermekágy és lakosztálygarnitúrákhoz méretben megfelelő termékeket. Legyen bármilyen méretű a kívánt szállodai ágynemű vagy huzat, mi rendelkezésre állunk.

A paplanok, párnák töltete általánosságban műszálas (műszál vagy szilikon golyós, kártolt szilikonszálas), de egyre többen választanak  pehely, félpehely, toll és gyapjúpárnákat is. Keresse antiallergén és antibakteriális  termékpalettánkat.

A szállodai ágyneműk külső borítása  lehet sima vagy steppelt  100% pamut, kevert szálas pamut/poliészter, illetve jó légáteresztő mikroszálas anyag. Kezelt anyagaink (Aloé Vera, mako-pamutszálas) Kívánságra a standard terméktől eltérő töltősúlyt is vállalunk, vagy olyan párnákat javasolunk, melyekben a kívánt töltősúlyt a szálloda maga állíthatja be – akár a vendég speciális kívánsága szerint.

Az európai teljes alapanyag választék rendelkezésre áll a legexkluzívabb ágyneműhuzatok elkészítéséhez : fehér szaténok,  színbiztos szövetek, speciális minták , extra méretek akár 305 cm szélességig. Ha el akarja kerülni a bolyhosodást, mérettartó ágyneműhuzatokat és lepedőket keres, vagy  nagyon kedvező áron, a lehető legegyszerűbben szeretné megoldani a beszerzést, bizonyára talál megfelelő termékeket.

Matracvédőink piacvezető áron, lélegző hátlapozással, nedvesség és szennytaszító felső felülettel őrzik az egyre drágább matracok felületét. A kórházaktól a három- ötcsillagos szállodákon át Budapest egyik legújabb szállodájáig, a Buddha Bar Klotild Palota Hotelig megelégedéssel használják matracvédőinket.

Cégünk  évtizedes gyakorlattal felajánlja segítségét a szobai textilek komplett kivitelezésében : ágytakarók, ágysálak, áttetsző, sötétítő, dekorációs és blackout  függönyök, lángmentes textilek forgalmazását, kivitelezését gyors határidővel kiváló minőségben vállaljuk.

Nemzetközi áruválasztékkal, kiváló minőséggel és kedvező árakkal várjuk az Önök jelentkezését!