Ágyneműhuzat

Ágyneműhuzat: a jó minőség visszatérő vendégeket jelent!

A jó minőség visszatérő vendégeket jelent!

A megfelelő ágyneműhuzat alapanyagának kiválasztása fontos és hosszú távú döntés. Egyre lényegesebb szemponttá válik  a kezelhetőség, a mosodai költség, a hosszú termék élettartam – de természetesen első helyen áll a megfelelő komfortfokozat.

Damaszt, szatén, pamut, kevert szálas, krepp, és  műszálas ágyneműink a teljes választékot tartalmazzák. Az európai alapméreteken mellett bármilyen extra méretet elkészítünk, hiszen alapanyagaink egy része a 300 cm  szélességet is eléri.

A mi ágyneműhuzatainkkal nem lesz mosodai probléma: klórozható, főzhető, stabil, mérettartó termékek. Legkedveltebbek a bujtatós garnitúrák de kívánságra cipzáras – gombos kivitelt,  angol széllel varrt párnákat is vállalunk.

Sokak számára fontos az emblémázás : megfelelő mennyiségnél az alapanyagba szőtt, a kisebb rendeléseknél pedig hímzett logózást javasoljuk. A visszajelzések szerint nálunk a legolcsóbb a hímzett emblémázás.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Év Legszebb Szállodai Szobája verseny  két kategórianyertes szállodájában a mi garnitúráinkban alszanak a vendégek!

Különleges, exkluzív ágyneműhuzatot keresőknek javasoljuk szanforizált, mercerizált selymesen finom pamutdamaszt garnitúráinkat. Színes ágyneműhuzataink európai szállodák százaiban megtalálhatóak, színállóak, formatartóak – szakmailag tehát a legkiválóbb választékot kínáljuk. Virágos, modern mintákkal nyomott exkluzív ágyneműink  újdonságot jelentenek az általában megszokott fehér ágyneműhuzatokhoz képest.

Mosodák bértextil programjai részére gyártott hosszú élettartamú termékskálánk egyedülálló. Új termékcsalád a kórházak számára készített erős, színes beszövéses kollekció.

Szívesen adunk tanácsokat a megfelelő ágyneműhuzat kiválasztásához! Tekintse meg  mérettáblázatunkat, írja meg nekünk a szükséges mennyiségeket, méreteket és kérjen ajánlatot és  mintavágatokat a döntéshez!