Lepedő és matracvédők

A szállodai lepedő és matracvédők szerepe egyre jelentősebb.

A szállodai lepedő és matracvédők szerepe egyre jelentősebbA matracok méretválasztéka bővült, fontos, hogy csere esetén használni tudja korábbi lepedőit – segítjük Önt abban, hogy a szállodai lepedők mosás utáni mérete megfeleljen a matrac és az ágyazási technika vonatkozásában.

A gyűrődésmentes, könnyen vasalható, strapabíró lepedők egyre több alapanyagból választhatók : a hagyományos pamutvászontól a kevert szálas lepedőkig, szövött vagy szatén, sőt mintás beszövött  minőségekben. Fehér és színes választékunk tartalmaz elasztikus Jersey, frottír lepedőket is.

Teljesítünk különleges megrendeléseket: kör  alakú, extra méretű, gumis lepedő elkészítését vállaljuk emblémázott kivitelben. A termékek mérettartóak, a magas grammsúlyú pamut és kevert szálas  vásznak elnyűhetetlenek.

A visszajelzések szerint nálunk  nálunk  lehet legkedvezőbb áron venni a matracvédő huzatokat! Termékünk  hátoldala miatt abszolút légáteresztő, miközben garantálja a felső frottírréteg teljes  szenny-, és folyadéktaszító képességét. Bármilyen méretre vállaljuk sarokgumis vagy szoknyás kivitelben való készítését és steppelt  matracvédők , topperek szállítását.

A 2012.évben megnyílt budapesti Klotild Palota  Buddha Bar  Hotel matracvédőit is mi szállítottuk!

Szívesen adunk tanácsokat a megfelelő lepedő és ágyneműhuzat kiválasztásához! Tekintse meg  mérettáblázatunkat, írja meg nekünk a szükséges mennyiségeket, méreteket és kérjen mintavágatokat a döntéshez!