Éttermi textil

Éttermi textil: sokkal többet jelent, mint kiváló abroszválasztékot!

Éttermi textilek közé tartozik az éttermi függöny és dekoráció, a rendezvények komplett termékpalettája, a bértextil gyártás is. Az asztalszoknyák, székszoknyák, kerti éttermi textilek, borturizmus és sörsátrak textiljei mellett egyre nagyobb szerepe lett a termékként eladott  reklám-promóciós, ajándék  textileknek is.

Éttermi abrosz ajánlatunk lényege: strapabíró, jól mosható és vasalható, esetenként vasalásmentes, hosszú élettartamú textilek, stabil varrással, megannyi színben és mintával.  Pontosan tudjuk, egyik legfontosabb döntési tényező a felkínált termékek ára – nálunk valóban megtalálhatják a megfelelő kollekciót!

[carousel cat=”Éttermi textil termékbemutató” title=”Válasszon az alábbi éttermi textil termékeink közül”]

A szép, szövött , nyomott abroszok és a színben, elegáns kivitelezésben hozzájuk illő asztalszoknya , székszoknya a legegyszerűbb bútorzat esetén is exkluzív látványt eredményeznek. Évtizedes lakástextil nagykereskedői tapasztalattal segítünk Önnek a megfelelő alapanyag választék kiválasztásában.

Kedvező áron kínált függönyanyagaink, dekorációs textiljeink gyorsan és rugalmasan, alacsony árakon varázsolják át éttermük hangulatát. Speciális abroszválasztékunk, különleges szélességű alapanyagból készült extra méretű abroszaink megújítják az Ön éttermének arculatát.

Új kezdeményezésünk a falusi és nemzetiségi és hagyományőrző vendéglátás részére  gyártott speciális textíliaválaszték kiajánlása. Természetes hatású (lenes, nyomott, szőtt) anyagokkal, abroszokkal, hozzá illő függönyökkel, futókkal, napronokkal, kötényekkel a vendégek számára felejthetetlen belső hangulatot lehet teremteni. Tapasztalatunk szerint a terítéshez és felszolgáláshoz alkalmazott, jól választott textilek helyszíni értékesítésre is alkalmasak, további bevételi forrást jelentenek Önöknek..

Az éttermi textilek színe rendkívül fontos. Jó kiegészítő anyagokkal, futókkal és szalvétákkal újra lehet öltöztetni a megszokott képet. A kültéri, kerti abroszoknál fontos az alapanyag UV (napsugárzással szembeni) ellenállósága. Választékunkban a teflonos, vízlepergető és szennytaszító anyagok is kedveltek.